Selektro flag

Elever og lærlinge hos Selektro A/S

Hos Selektro A/S er vi glade for at arbejde med elever og lærlinge, da de er en vigtig del af virksomhedens DNA og giver dynamik og inspiration i enhver virksomhed.

Som et socialt ansvar bidrager Selektro til at få unge og talentfulde mennesker ind på arbejdsmarkedet, og vi tager også ansvar for at uddanne vores kommende medarbejdere, da vi ellers risikerer at løbe tør for gode specialister i fremtiden.

Elektronikbranchen kan generelt tilbyde en god karriere med spændende jobmuligheder, hvor medarbejdere, der har været igennem et lærlinge- eller traineeforløb, har en stærk base, hvor de vil kunne få en konkurrencemæssig fordel gennem et praktisk forløb.

Person in a meeting

Vores fantastiske team er altid hårdtarbejdende

Hvad vi gør i dag

Hos Selektro har vi fornøjelsen af at ansætte en masse dygtige elever og lærlinge. I administrationen har vi ansat Emil som indkøbselev og Emilie som administrationselev. I produktionen har vi ansat Julie og Pia som elektronikoperatørlærlinge, og Jonas, Martin og Casper som elektronikfagteknikerlærlinge.

Vores elever og lærlinge har altid klaret sig exceptionelt godt i deres fag, og det vil vi naturligvis gerne fejre hos Selektro.

Efterlad en kommentar

Modtag de seneste nyheder i din e-mail
INDHOLDSFORTEGNELSE
RELATEREDE ARTIKLER