Vores Kompetencer

SELEKTRO KONSTRUERER ALLE TYPER STYRETAVLER EFTER KUNDENS SPECIFIKATIONER OG BEHOV. DET SIKRER, AT VI OPFYLDER ALLE KUNDENS KRAV.

Tavlefabrikken i Selektro er en kompetent underleverandør med speciale i alt tegne- og dimensioneringsarbejde, og sørger for eventuelle godkendelser. Kundens specifikationer danner altid baggrund for opgavens løsning. Afdelingen blev etableret i 1999 og har ekspertise i processanlæg, automation styresystemer primært til maskinbyggere og industrivirksomheder.

Tavlerne produceres i henhold til EN60439-1, EN60439-3, EN60439-4 samt EN60204-1

Til vore faste kunder har vi udviklet en konfigurator, der gør det nemt at udarbejde det endelige tavlesystem med både tegninger, materialer, varenumre samt priser.

Desuden besidder vi en hurtig og effektiv måde at opmærke ledninger på. For flere år siden investerede vi i en INKJET printer, kombinerede den med en klippemaskine og en PC med egen software, så vi i dag har en effektiv og god måde at løse opmærkningsproblemet på. Samtidig blev der investeret i andre nødvendige maskiner, så den høje produktionseffektivitet kunne sikres.

Selektro opbygger alle former for styretavler efter kundens specifikationer og ønsker, så vi sikrer os, at kundens egentlige behov bliver opfyldt.

Styretavleproduktion omfatter lige fra serieproducerede maskinstyringer til komplekse processtavler. Tavlerne leveres altid i typetestede modulsystemer, der opfylder gældende nationale, europæiske og internationale normer og standarder.

Afsluttende kontrol og driftstest
Styretavlerne projekteres og opbygges efter gældende normer og regulativer, og alle styretavler gennemgår slutkontrol og funktionstest, inden de forlader Selektro. Tavlerne leveres med fyldig dokumentation og under idræftsættelse kan vi være behjælpelig med en eventuel indregulering/indkøring.

Kundegrupper
Selektro leverer kontrolpaneler til følgende kundegrupper:

  • Maskinbyggere
  • Vandværker
  • Spildevands- og rensningsanlæg
  • Pumpeindustrien
  • Betonværker
Teknisk Account Manager
Per Thomsen

Teknisk Account Manager

VORES RÅDGIVNING ER ALTID SYNKRONISERET MED DIN STRATEGI

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes med at udvikle, redesigne, teste og fremstille dine produkter?

Vores Kompetencer

ANDRE TJENESTER, VI TILBYDER

Person looking at a computer
PRODUKT- OG APPLIKATIONSDESIGN

Vores design- og ingeniørtilgang sikrer omkostningseffektivitet, enestående kvalitet og hurtig time-to-market for vores kunder.

Person in the R&D departments, sitting at the computer
INTRODUKTION AF NYT PRODUKT (NPI)

Skræddersyet testdesign og -udvikling til EMS-industriens unikke krav

Person works with the SMT machine
FREMSTILLING AF ELEKTRONIK (EMS)

Nyeste teknologi indenfor EMS-produktion