Selektro Group A/S er forpligtet til at holde dette websted opdateret og indholdet korrekt. Skulle du mod forventning finde noget, der enten ikke er korrekt eller ikke opdateret, vil vi sætte stor pris på, om du informerer os. Indiker gerne. hvor på siden du fandt oplysninger, der bør rettes. Vi kigger på det så hurtigt som muligt. Du kan kontakte os på: info@selektro.dk.

Vi er ikke ansvarlige for tab som følge af unøjagtigheder eller ufuldstændighed eller for tab som følge af problemer forårsaget af eller iboende ved formidling af information via internettet, såsom forstyrrelser eller afbrydelser. Ved brug af webformularer stræber vi efter at begrænse antallet af krævede felter til et minimum. For ethvert faneblad, der er lidt som følge af brugen af data, rådgivning eller ideer leveret af eller på vegne af Selektro Group A/S via dette websted,accepterer Selektro Group A/S intet ansvar.

Brug af webstedet og alle dets komponenter (inklusive fora) er underlagt Vilkår og betingelser. Den blotte anvendelse af dette websted indebærer viden og accept af disse brugsbetingelser.

Svar og forespørgsler om beskyttelse af personlige oplysninger, der indsendes via e-mail eller ved hjælp af en webformular, behandles på samme måde som breve. Dette betyder, at du kan forvente et svar fra os inden for en periode på 1 måned. I tilfælde af komplekse anmodninger vil vi give dig besked inden for en måned, hvis vi har brug for højst 3 måneder.

Alle personlige data, du leverer os i forbindelse med dit svar eller anmodning om information, vil kun blive brugt i overensstemmelse med vores fortrolighedserklæring.

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold på dette websted tilfalder Selektro Group A/S.

Kopiering, formidling og anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Selektro Group A/S, undtagen og kun i det omfang det ellers er fastsat i forordninger eller lov (som f.eks. Retten til at citere), medmindre det specifikke indhold tilsiger noget andet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilgængeligheden af webstedet, så tøv ikke med at kontakte os.