Vores Kompetencer

STATE-OF-THE-ART FREMSTILLING AF ELEKTRONIK (EMS)

Hos Selektro er vi dedikerede til at være din betroede EMS-partner og sætter en stor ære i vores ansvar for at levere fremragende produkter. Vores topprioritet er at levere elektronikløsninger, der udmærker sig ved kvalitet, pålidelighed, logistisk effektivitet og fleksibilitet. Vi forstår, at skræddersyede opsætninger er afgørende for din samlede succes, og vi er forpligtet til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine unikke behov.

Topmoderne elektronikproduktionsudstyr til optimal service.

Vores strategi drejer sig om at bruge topmoderne elektronikproduktionsudstyr i vores produktion. Det gør os i stand til at levere de mest effektive serviceløsninger til at opfylde komplekse krav, samtidig med at vi opretholder de højest mulige kvalitetsstandarder. Vi udnytter vores omfattende knowhow til at skabe bæredygtige løsninger for vores kunder, ikke bare i dag, men også langt ind i fremtiden.

Service Excellence for dine præstationer.

Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at nå deres mål. Det er derfor, du kan forvente intet mindre end fremragende service fra os. Vi stræber efter at gøre alt for at sikre din tilfredshed og succes. Dine mål og forhåbninger er i højsædet i alt, hvad vi gør.

Selektros produktionsfaciliteter indeholder de nyeste teknikker til PCB montage og foretrukne montagetests. Vi har specialiseret os i EMS med høj blandingsvolumen og håndterer alt fra komplekse enkeltdele til store integrerede projekter. Vores certificerede faciliteter overholder branchens standarder og sikrer kvalitet på tværs af alle parametre. Med vores omfattende PLM håndterer vi hvert trin i produktets livscyklus. Vores EMS-portefølje dækker en bred vifte af teknologikombinationer og specifikke processer.

Vores kompetencer:

  • SMT - Montage alle SMT komponenter (ned til 01005) samt støtteprocesser som røntgen og in-line 3D & 2D AOI

  • THT - Teknologi til bølgelodning og depaneling

  • Test - Forskellige testudviklings- og testmetoder, f.eks. automatiseret optisk inspektion (AOI), røntgen, funktionstest og systemtest.

  • Coating - den nyeste forseglingsteknologi

  • PCBA-montage - overflademonterede teknologier (SMT), gennemgående hulmontage, bølgelodning, rengøringsprocesser som vask og overfladepassivering som coating og potting.

  • Vores SMT-maskiner med komponentstyring og vision sikrer en meget høj standard for SMD-montage. Gennem efterfølgende lodning med nitrogen - både reflow- og bølgelodning - fastholdes det høje kvalitetsniveau i elektronikmontagen på den mest optimale måde. Vores teknikere har stor erfaring med samling af blyholdige komponenter. De kan trygt udføre yderligere arbejde på printkort, som vores kunder måtte kræve.
    Vores topmoderne SMD-afdeling bruger avancerede Yamaha Pick & Place-enheder.

    Klik her for at se panelets specifikationer.

Account Manager
Lea Bartholomæussen

Account Manager

Vores rådgivning er altid synkroniseret med din strategi

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes med at udvikle, redesigne, teste og fremstille dine produkter?

Vores Kompetencer

ANDRE TJENESTER, VI TILBYDER

Person looking at a computer
PRODUKT- OG APPLIKATIONSDESIGN

Vores design- og ingeniørtilgang sikrer omkostningseffektivitet, enestående kvalitet og hurtig time-to-market for vores kunder.

Person in the R&D departments, sitting at the computer
INTRODUKTION AF NYT PRODUKT (NPI)

Skræddersyet testdesign og -udvikling til EMS-industriens unikke krav

Person testing print and components
TESTDESIGN OG -UDVIKLING

Skræddersyet testdesign og -udvikling til EMS-industriens unikke krav