• slide

PERSONDATABEHANDLING HOS SELEKTRO


Dette skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

At Selektro A/S er databehandler og ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.

At du er velkommen til at kontakte vores persondataansvarlige på telefon 87 76 11 00 eller mail: info@selektro.dk.

At formålet med behandling af dine personoplysninger er at holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder, samt at kunne behandle din konkrete henvendelse.


Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.


Du har indsigts- og rettelsesret, dvs. du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige/opdatere oplysningerne.

Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Vi sletter løbende alle oplysninger i henhold til vores interne fortegnelse.

Du har ret til begrænsning af behandling. Dvs. du kan selv styre eventuel begrænsning af behandling, da du selv styrer alle brugerrettigheder.

Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at få transmitteret oplysninger (dataportabilitet).


Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk


- Opdateret 9. oktober 2018.



  • slide

Untitled1.png

Selektro A/S er et danskejet selskab og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

Vi tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Selektro A/S tilbyder et fuldt program af serviceydelser inden for blyfri produktion af elektronik.


Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og læs om spændende nyheder fra branchen.


Tilmeld



Erhvervsvej 29-35
DK- 9632 Møldrup

TLF.: +45 8776 1100
FAX: +45 8669 2227

Se på kort


Følg os på Linkedin



Copyright Selektro A/S 2016