• Innovative løsninger til IoT <BR>med CCM platformen fra Selektro

  Innovative løsninger til IoT
  med CCM platformen fra Selektro

  Læs mere >

 • Udvikling, design og fremstilling af<BR> industrielektronik til krævende miljøer

  Udvikling, design og fremstilling af
  industrielektronik til krævende miljøer

  Læs mere >

 • SELEKTRO

  SELEKTRO's virksomhedsvideo

  Se den nu >

 • Nye muligheder med Industri 4.0 <BR>og Internet of Things

  Nye muligheder med Industri 4.0
  og Internet of Things

  Læs mere >

 • Ekspert viden og stærke kompetencer

  Ekspert viden og stærke kompetencer

  Læs mere >

 • Current
 

SKRÆDDERSYET ELEKTRONIK TIL KRÆVENDE MILJØER

Blandt Selektros kernekompetencer er udvikling, design og fremstilling af industrielektronik til brug i alle typer af fysisk belastende og krævende miljøer.

Selektro er en innovativ virksomhed, som skaber teknologisk fremdrift i tæt samarbejde med vores kunder. Med modet til at tænke ud af boksen arbejder vi målrettet på at finde optimale løsninger på komplekse problemstillinger. Vi investerer i vores kunder – og Selektros produkter anvendes over hele verden i en bred vifte af brancher, som eksempelvis Maritim industri, Automotive, Pumpeindustri, High-End Audio, Grid Balancing og Maskinproduktion. For blot at nævne nogle af de kundetyper, som drager fordel af vores ekspertise og knowhow.


KVALITET OG CERTIFICERINGERVi er ISO 9001:2015, EN 80079-37 (ATEX) certificeret. Desuden producerer Selektro i henhold til IPC’s kvalitetsstandard IPC-A-610 Rev. E Klasse 2 og 3.


Selektro har mange års erfaring med produktcertificeringer. Foruden at finde frem til og forberede den nødvendige dokumentation, kan Selektro forestå hele processen med at kontakte autoriteter og certificeringsorganisationer for opnåelse af CE og marine/offshore-certifikater såvel som for forberedelsen af UL/CSA-godkendelser.

#
 
breaker.png
 

VI INVESTERER I MENNESKER, I VORES KUNDER OG I NY TEKNOLOGI


Flexible EMeS

Selektro er en fleksibel Electronic Manufacturing Service-partner med stort fokus på engineering – vi kalder det EM eS

Selektro fungerer i vid udstrækning som totalleverandør af elektroniske løsninger. De fleste af vores kunder lader os håndterer hele produktionsprocessen, mens andre anvender vores ekspertise på mindre specialistopgaver. I begge tilfælde giver det kunderne ro til at fokusere på egne kernekompetencer.

kvalitetsogprojektstyring_engelsk_DK_1.png
 
front_udvikling.jpg

Elektronik udvikling

Vores udviklingsafdeling er særdeles kompetent til enhver form for udvikling af elektroniske produkter, og har en bred kundegruppe, som tæller førende danske og internationale industrivirksomheder.

Læs mere om vores elektronik udvikling
front_produktion.jpg

Elektronik produktion

Ambitionen hos Selektro er at tilbyde kunderne et højt teknologisk produktionsniveau gennem anvendelse af moderne og effektivt produktionsudstyr, betjent af veluddannet personale.

Læs mere om vores elektronik produktion 

Vejen til effektive og modstandsdygtige løsninger går gennem Selektro, som i mere end ti år har været en aktiv medspiller i Automotive-branchen. Læs mere om Automotive & Hydraulics

Hos Selektro har vi særdeles grønne fingre, når det handler om at gro ideer og udvikle elektroniske løsninger inden for i Cleantech.Læs mere om Cleantech / Grid management

Kendetegnende for Selektro er, at vi gerne springer ud på det dybe vand og tænker i helt nye muligheder og produkter til eksempelvis Maritime / Offshore.Læs mere om Maritime / Offshore

Selektro kæmper hver dag for at optimere i alle geledder og dermed levere skudsikker kvalitet til både civile kunder og Defence.Læs mere om Defence & Security

En særlig kompetence-niche, der fylder meget i det daglige arbejde hos Selektro, er videreudvikling og produktion af Cable og Harness.Læs mere om Cable & Harnesses

Med mere end 20 års viden og knowhow om alt fra prototyper til masseproduktion er Selektro erfarne eksperter, når det handler om kvalitetsløsninger til Industrial & pumping.Læs mere om Industrial & Pumping

VI LEVERER TOTAL LØSNINGER INDENFOR ELEKTRONIK MONTAGE

IdeDesignUdviklingProduktionLogistikAfter Sales Service

Løsninger & cases

Få et overblik over nogle af de løsninger Selektro laver
"At Selektro our specialty is the manufacturing of industry electronics for all types of physicaly- stressed and demanding environments - manufacturing at a high level of quality and flexibility”

Ole Cramer-Bach
COO


Har du et projekt eller en genial idé du gerne vil have hjælp til?

Ring til os og book et gratis uforpligtende møde

  +45 87 76 11 00"Innovation is fundamentally embedded at Selektro, and we strive to strengthen our customers' competitiveness."

Karl-Peter Andersen,
CEO
 

FIND SELEKTRO PÅ LINKEDIN


 


Untitled1.png

Selektro A/S er et danskejet selskab og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

Vi tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Selektro A/S tilbyder et fuldt program af serviceydelser inden for blyfri produktion af elektronik.


Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og læs om spændende nyheder fra branchen.


TilmeldErhvervsvej 29-35
DK- 9632 Møldrup

TLF.: +45 8776 1100
FAX: +45 8669 2227

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00

Se på kort


Følg os på LinkedinCopyright Selektro A/S 2020