VIRKSOMHEDEN NABOLINK INTRODUCERER
DANMARKS NEMMESTE, BILLIGESTE, MEST TRYGGE
OG UNIKKE ALARMSYSTEM BASERET PÅ NABOHJÆLP


NaboLink har i samarbejde med elektronikvirksomheden Selektro i Møldrup udviklet og produceret et helt nyt alarmsystem, hvor grundprincippet i al sin enkelhed er, at naboer trådløst linker op til hinanden.

Systemet består basalt af en BaseLink med taster og et display samt en strøm-forsyning og en lille handy KeyLink fjernbetjening, som man kender fra bilernes låsesystemer. Enheden forbindes trådløst med andre tilsvarende enheder, som sammenkobler to eller flere naboer i et trådløst netværk.

Hvis man får brug for hjælp, f.eks ved overfald eller ildebefindende, trykker man bare på sin fjernbetjening, så kan naboerne straks se hvem der kalder på hjælp, idet displayet viser afsenderadressen.

Har man i forvejen brand- og/eller tyverialarm, kan man ved at købe Alarmlink enheder, få sendt besked om at brand og tyverialarmen er gået i gang, til naboerne. Derefter kan naboerne gøre, hvad man har aftalt med hinanden: fx komme til stede, observere, tage billeder med mobilen, tænde lys i sit eget hus, ringe op til politi eller brandvæsen etc.

Hvis der er noget de kriminelle frygter, så er det vidner. Alene den blotte oplevelse af, at nogle er opmærksomme på, hvad der sker, er som regel nok til at få de ubudne gæster til at stikke af.

Det giver en enorm tryghed at vide, at man med et enkelt tryk på en knap hurtigt kan alarmere sine gode naboer uden at tyven eller overfaldsmanden kan se, man tilkalder hjælp. Og det medvirker som en sidegevinst til et godt socialt netværk.

Prisen for NaboLink bestående af basisenheden BaseLink og fjernbetjeningen KeyLink samt strømforsyning er kun fra 995 kr. Og der er ingen installationsomkostninger, ingen abonnementer eller gebyrer. Alarmlink enheden koster kun 495 kr./stk

NaboLink kan bestilles via hjemmesiden nabolink.dk

Hent pressemeddelseUntitled1.png

Selektro A/S ist eine dänische Gesellschaft, und hinter der Firma stehen erfahrene Fachleute aus der Branche mit langjährigen internationalen Produktionserfahrungen.

Wir bieten ein kundenorientiertes Geschäftskonzept an, das auf kompetenten Mitarbeitern, kompetenter Beratung und Projektsteuerung sowie auf einer starken, automatisierten Produktionsplattform und einer effizienten Logistik basiert.Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter in Englisch und erfahren Sie mehr über interessante und aktuelle Neuheiten aus der Industrie.


Sign upErhvervsvej 29-35
DK- 9632 Møldrup

TLF.: +45 8776 1100
FAX: +45 8669 2227

View on map

Copyright Selektro A/S 2020