Selektro CCM Privatlivspolitik

Selektro CCM appen anvendes til nemt at kunne konfigurere, manuelt styre, og udlæse status fra Selektros CCM moduler. Læs mere om CCM modulerne og find manualer mv. på http://selektro.dk/ccm.

Selektro CCM appen klarer arbejdet med at sende de nødvendige SMS-instruktioner til modulet, alt efter hvilken opsætning man har lavet i appen, og hvilke handlinger man ønsker udført. SMSer sat op til automatisk afsendelse fra modulet, f.eks. alarmer, vil blive modtaget som normale SMSer og forudsætter ikke anvendelse af appen.

Selektro CCM appen kan huske og håndtere flere moduler på én gang, og et unikt opsætnings-ID sendes med hver gang der kommunikeres, for at sikre overensstemmelse mellem opsætningen i appen og i modulerne.

Betingelser for brug

Selektro CCM appen tilbydes ”som den er” uden nogen form for garanti.

Ved brug af Selektro CCM appen er du stadig eneansvarlig for at sikre dit modul virker som forventet. Selektro A/S kan ikke drages til ansvar, og du anbefales at sikre dit modul virker som forventet ved brug af både Selektro CCM appen og alm. SMS.

Selektro A/S påtager sig ikke noget ansvar for skader forårsaget af brug af eller manglende mulighed for brug af Selektro CCM appen, hverken på personer, materiel, eller forretning.

Derudover henvises der til generelle betingelser i CCM modulets brugermanual.

App-tilladelser

I det følgende beskrives hvilke tilladelser Selektro CCM appen anmoder om, og hvad de specifikt anvendes til.

Læse dine kontaktpersoner

Denne tilladelse anvendes til at brugeren nemt kan indlæse numre til modulets telefonbog fra telefonens telefonbog. Denne tilladelse kan fravælges, og man vil således kun manuelt kunne indtaste telefonnumre.

Anonyme brugsdata

Appen har mulighed for at sende anonyme brugsdata til Selektro, med henblik på at opfange oplysninger om evt. problemer med appen. Til dette anvendes servicen Flurry Analytics fra Yahoo (https://developer.yahoo.com/analytics/). Såfremt du ikke ønsker at hjælpe Selektro ved at sende disse anonyme brugsdata, så kan du deaktivere det under menuen Indstillinger på forsiden af appen.

SMS

Selektro CCM APP sender SMS'er for at kommunikere med dine moduler. Ønsker du at blokere dette, fjern sms tilladelsen i appen eller i telenonens instillinger.Untitled1.png

Selektro A/S er et danskejet selskab og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

Vi tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Selektro A/S tilbyder et fuldt program af serviceydelser inden for blyfri produktion af elektronik.


Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og læs om spændende nyheder fra branchen.


TilmeldErhvervsvej 29-35
DK- 9632 Møldrup

TLF.: +45 8776 1100
FAX: +45 8669 2227

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00

Se på kort


Følg os på LinkedinCopyright Selektro A/S 2020