breaker.png

UNIVERSITETSSTUDERENDE SKRIVER SEMESTER-PROJEKT
OM SELEKTRO A/S


Fem universitetsstuderende fra Aalborg Universitet skriver semester-projekt vedr. organisation som hovedemne, med stor inddragelse af Selektro.


De fem studerende fra Aalborg Universitet læser til dagligt Economics and Business Administration, nu på deres tredje semester, og har netop afsluttet deres projekt omkring 'organisation' som hovedemne. Studiegruppen har herunder valgt at have fokus på motivation- samt ledelsesstil, og har i den forbindelse spurgt Selektro om de måtte inddrage virksomheden som udgangspunkt for deres projekt. De fem business-studerende fra AAU er; Andreas Larsen, Emil Brøgger, Marc Storm Andersen, Oliver Lønstrup Thorsen, og Rhonny Alexander Perez Olarte.


Dette er der kommet et i alt 125-siders projekt ud af, inkl. bilag, hvor projektet bl.a. berører spændende emner som organisationsudvikling, motivation, og ledelsesstil. Der skrives bl.a. om Selektro's organisation og dens udvikling gennem årene, og de fem studerende har bl.a. interviewet fire medarbejdere fra organisationen for at få et dybere indblik i virksomheden. Der er dog også et stort fokus på teori-delen i projektet, da det naturligvis har et universitets- og videnskabeligt udgangspunkt. Her nævnes bl.a. teoretikere som Bourdieu og Maslow.


Hos Selektro, synes vi det har været en sjov og spændende oplevelse at have studiegruppen fra Aalborg Universitet på besøg et par dage, og vi mener at der er kommet et interessant projekt ud af samarbejdet med de unge business-studerende. Alt held og lykke til studiegruppen fremover.Untitled1.png

Selektro A/S er et danskejet selskab og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

Vi tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Selektro A/S tilbyder et fuldt program af serviceydelser inden for blyfri produktion af elektronik.


Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og læs om spændende nyheder fra branchen.


TilmeldErhvervsvej 29-35
DK- 9632 Møldrup

TLF.: +45 8776 1100
FAX: +45 8669 2227

Se på kort


Følg os på LinkedinCopyright Selektro A/S 2020