NY KVALITETSCERTIFICERING TIL
ELEKTRONIKVIRKSOMHEDEN SELEKTRO


Selektro i Møldrup er nu også certificeret med en ISO/TS 29001, der er en kvalitets standard specielt målrettet leverandører til olie og gasindustrien.

ISO 9001 certificering er den velkendte og ret udbredte certificering for kvalitetsbevidste virksomheder, og ISO 14001 er den certificering, der kan tildeles virksomheder med en markant miljøprofil i alle processer og aktiviteter.
Selektro i Møldrup har begge disse anerkendelser – og nu føjer virksomheden et nyt ”duelighedstegn” til rækken af udmærkelser, nemlig ISO/TS 29001, som er en kvalitetsledelsesstandard for leverandører og serviceudbydere til olie- og gasindustrien.
ISO/TS 29001 har til formål at håndtere branchens markante risici, idet forkert håndtering af eksplosive væsker og gasser kan medføre alvorlige konsekvenser for både mennesker og miljøet.
For virksomheder, som arbejder i forsyningskæden til olie- og gasindustrien, er ISO/TS 29001 derfor en mulighed for at dokumentere et højt kvalitetsledelse i Olie- og Gasindustrien.
Selektro glæder sig over den seneste anerkendelse af virksomhedens kvalitetsniveau, og certificeringen handler om at leve op til en række krav, der styrker fejlforebyggelse og reducerer varians og spild fra serviceleverandører.
Kravene omfatter design, udvikling, produktion, installation og services og er klare, konsistente og mål- og auditerbare. De styrker således vores fokus på kvalitet gennem hele forsyningskæden.Untitled1.png

Selektro A/S er et danskejet selskab og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

Vi tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Selektro A/S tilbyder et fuldt program af serviceydelser inden for blyfri produktion af elektronik.


Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og læs om spændende nyheder fra branchen.


TilmeldErhvervsvej 29-35
DK- 9632 Møldrup

TLF.: +45 8776 1100
FAX: +45 8669 2227

Se på kort


Følg os på LinkedinCopyright Selektro A/S 2020