• slide


LÆRLINGE ER VIGTIGE FOR SELEKTRO

Selektro har altid beskæftiget elever og lærlinge som en vigtig del af selskabets DNA. Udover at ejeren i Selektro selv startede sin karriere som lærling indenfor elektronikbranchen, så er der flere årsager til, at virksomheden ønsker at beskæftige elever og lærlinge.


Som et samfundsmæssigt ansvar, bidrager Selektro først og fremmest med at få de unge og dygtige mennesker ud på arbejdsmarkedet, og dernæst tager vi også selv ansvar for at uddanne vore fremtidige medarbejdere, da risikoen ellers er at vi løber tør for gode specialister i fremtiden.

Herudover, giver de unge mennesker dynamik og ny inspiration i enhver virksomhed, og endvidere er de vokset op i en digital tidsalder, - hvilket også matcher Selektro's mission om at være på forkant med og anvende relevante teknologiske og digitale muligheder.


FREMTIDIGE MULIGHEDER

Medarbejdere der har været igennem et lærlingeforløb, har en stærk base, hvor de vil kunne opnå en konkurrencemæssig fordel via et praktisk forløb, som lønner sig senere hvis de efterfølgende vælger en videregående uddannelse som ingeniør eller lignende. Dernæst, vil de under alle omstændigheder senere være eftertragtede på arbejdsmarkedet.
Elektronikbranchen kan generelt tilbyde en god karriere med spændende jobmuligheder, således at de dygtige elever og lærlinge med stor sandsynlighed er jobsikrede i fremtiden.


DYGTIGE UNGE MENNESKER

Som organisation, er Selektro utroligt stolte af vore dygtige lærlinge, som til dagligt beskæftiger sig med en lang række af forskellige opgaver som eksempelvis fejlfinding-, reparationer-, samt test af elektroniske produkter. Vore lærlinge har altid klaret sig exceptionelt i deres fag, og det ønsker vi med al selvfølgelighed at hylde hos Selektro.


Herunder ser du Asger Skjerk og Simon Lassen, som henholdsvis er 1.- og 3. års lærlinge, og nu skal de ”desværre” på skoleophold fra starten af 2020, - ”desværre” fordi vi i firmaet vil savne dem rigtig meget, indtil de kommer tilbage..

IMAG1681_2.jpg


  • slide


Untitled1.png

Selektro A/S er et danskejet selskab og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

Vi tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Selektro A/S tilbyder et fuldt program af serviceydelser inden for blyfri produktion af elektronik.


Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og læs om spændende nyheder fra branchen.


TilmeldErhvervsvej 29-35
DK- 9632 Møldrup

TLF.: +45 8776 1100
FAX: +45 8669 2227

Se på kort


Følg os på LinkedinCopyright Selektro A/S 2020