OM SELEKTRO

Selektro A/S er et danskejet selskab og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

Vi tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Selektro A/S tilbyder et fuldt program af serviceydelser inden for blyfri produktion af elektronik.

Vores speciale er produktion af industrielektronik til hårdt belastede og krævende miljøer af enhver art fremstillet på et højt kvalitetsniveau, og i henhold til RoHS EU-direktiv.

Vi er certificeret indenfor ISO9001:2015, ATEX, E1, UL og producerer endvidere iht. IPC's kvalitetsstandard IPC-A-610 rev.E kl. 2 og 3.

Selektro A/S er kendt som en fleksibel og kvalitetsbevidst leverandør, som kan håndtere små og mellemstore serier til tiden.

Selektro A/S

Erhvervsvej 29-35
DK-9632 Møldrup

Phone.: +45 87761100
Fax: +45 86692227

Info@selektro.dk

HISTORIE

Skals Elektronik A/S og Echo Electronics A/S fusionerede d. 1/8-2009 og skiftede navn til Selektro A/S

Skals Elektronik startede i 1976 med at udvikle en af de første fuldelektroniske bremsetestere til personvogne, for det der senere blev BM Testequipment.

I 1984 udvikledes, for anden kunde, den første styring til automatisk afvejning. Disse styringer, har igennem årene gennemgået en løbende udvikling så vore kunder stadig har en fordelagtig markedsposition med hensyn til pris og ydelse for deres produkter.

EMC har altid været en af vore mærke sager. I 1988 da vi ville investere i EMC instrumenter, fandt vi, at de instrumenter der var på markedet var for dyre, så vi besluttede at udvikle vore egne. Det blev til Burst generatoren BG 1 der hurtigt fik en meget stor del af det danske marked. BG1 er i dag afløst af BG2-MKII der tilbyder endnu flere faciliteter, men stadig til en overkommelig pris.

SE valgte i 2004 at indstille produktionen af burstgeneratorer.
I 1998 startede vi en tavleafdeling med speciale i serieproduktion af mindre tavler.

Ved stor fleksibilitet og konstant at forsøge på forhånd at "læse" vore kunders behov fremstår Selektro i dag som en seriøs samarbejds partner uanset om det drejer sig om udvikling, elektronik produktion eller tavleproduktion.

Echo Electronics var et danskejet selskab etableret som et selvstændigt firma i 2003 ved udskillelse af elektronikafdelingen fra Echo Graphic A/S. Bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

 

Vision & MISSION

Selektro A/S` mål er gennem kontrolleret vækst hurtigt at blive blandt branchens foretrukne EMS-udbydere i Danmark.

Vores forretningsgrundlag skal bygge på tæt og langsigtet samarbejde med kunden, høj kvalitet, stor fleksibilitet og præcis leveringsperformance.

Vore medarbejdere er veluddannet og rekrutteret blandt de dygtigste i branchen og vi benytter kun velholdt og opdateret højteknologisk produktionsudstyr.

Kunne du tænke dig at være en del af vores team?Send ansøgning

 

ELECTRONIC ASSEMBLY


Hos Selektro A/S bestræber vi os på at tilbyde vores kunder et højt niveau af teknologisk produktion . Dette ved hjælp af moderne, fleksible og effektive produktionsudstyr, som drives af et yderst kvalificeret personale. Det omfatter bl.a. Røntgen inspektion til kontrol og analyse. Vores SMT maskiner med vision og komponent kontrol sikre meget høje standarder i SMD montage.
Det er grunden til, at Selektro investerer betydelige beløb i højteknologisk produktionsudstyr.

PRODUKTIONSUDSTYR

Pick & Place unit: Yamaha / YS88
Pick & Place unit: Yamaha / YS12F-1
Pick & Place unit: Yamaha / YS12F-2
Tin Pasta Screener: Yamaha / YSP High Speed Precision PCB printer
Reflow Oven: BTU / Pyramax 100N
Wave Soldering System: SEHO / PowerWave N2
Automatic Optical Inspection (AOI): Marantz PCB assembly inspection
X-Ray: Glenbrook Technologies / RTX series

 
 

Jeg er din kunderådgiver
Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp?

Ring til mig på + 45 87 76 11 00

Karl-Peter Andersen CEO

 

Manufactured
and DESIGNED
in Scandinavia

2.500 m2 Produktions- og Lagerfaciliteter

Vi har også installeret energi overvågningssystem, hvorved virksomheden bruger sine energiressourcer optimalt.
"At Selektro our specialty is the manufacturing of industry electronics for all types of physicaly- stressed and demanding environments - manufacturing at a high level of quality and flexibility”

Ole Cramer-Bach
COO


Untitled1.png

Selektro A/S er et danskejet selskab og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

Vi tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Selektro A/S tilbyder et fuldt program af serviceydelser inden for blyfri produktion af elektronik.


Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og læs om spændende nyheder fra branchen.


TilmeldErhvervsvej 29-35
DK- 9632 Møldrup

TLF.: +45 8776 1100
FAX: +45 8669 2227

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00

Se på kort


Følg os på LinkedinCopyright Selektro A/S 2020