KVALITETS- OG MILJØSIKRING


Selektros forretningsmodel er baseret på kundernes forventninger og behov, da vi er en serviceorienteret EMS-virksomhed, som leverer kvalitetsløsninger, der er skræddersyet til hver enkelt kundes særlige behov.

Vi tilstræber at ligge i front på dette særlige og vigtige område, hvor vi kombinerer dette med en ansvarlig miljøholdning og ikke mindst hensynet til medarbejdertrivsel.
For at opnå dette lægger vi stor vægt på at fastsætte klare, relevante og ambitiøse mål for, hvad vi gør, og at fastlægge effektive rammer for implementering.

Vores processer er optimeret gennem en LEAN tankegang for at sikre enkle og effektive processer. Dette princip sikrer overholdelse af internationale kvalitetsstandarder.
OPTIMERING AF PROCESSER &
EN
BÆREDYGTIG TANKEGANG

Jeg tror på, at vi som virksomhed og samfund nødvendigvis kun kan overleve på sigt, hvis man arbejder alvorligt og målrettet med denne vigtige dagsorden.

Vi skal opføre os ordentligt over for vores medarbejdere og samarbejdspartnere, skåne miljøet og tage hensyn til hinanden på den bedst mulige måde.

Derfor fokuserer Selektro meget på CSR (Corporate Social Responsibility) samt energiforbruget i irksomheden. Selektro har eksempelvis fået installeret et
energiovervågningssystem, så selskabet har mulighed for at udnytte energi- resourcerne på den mest optimale måde.

 

SKRÆDDERSYET ELEKTRONIK TIL KRÆVENDE MILJØER

Blandt Selektros kernekompetencer er udvikling, design og fremstilling af industrielektronik til brug i alle typer af fysisk belastende og krævende miljøer.

Selektro er en innovativ virksomhed, som skaber teknologisk fremdrift i tæt samarbejde med vores kunder. Med modet til at tænke ud af boksen arbejder vi målrettet på at finde optimale løsninger på komplekse problemstillinger. Vi investerer i vores kunder – og Selektros produkter anvendes over hele verden i en bred vifte af brancher, som eksempelvis Maritim industri, Automotive, Pumpeindustri, High-End Audio, Grid Balancing og Maskinproduktion. For blot at nævne nogle af de kundetyper, som drager fordel af vores ekspertise og knowhow.

KVALITET OG
CERTIFICERINGER

Vi er ISO 9001, ISO 14001, ISO 29001, EN 80079-37 (ATEX) certificeret. Desuden er Selektro producenter i henhold til IPC’s kvalitetsstandard IPC-A-610 Rev.
E Klasse 2 og 3.


Selektro har mange års erfaring med produktcertificeringer. Foruden at finde frem til og forberede den nødvendige dokumentation, kan Selektro forestå hele processen med at kontakte autoriteter og certificeringsorganisationer for opnåelse af CE og marine/offshore-certifikater såvel som for forberedelsen af UL/CSA-godkendelser.


certificationer2.png

 

vIL DU GERNE STARTE ET PROJEKT MED OS?


KOM IGANG 

POLITIK

Kvalitetspolitik

Selektros mål er gennem kontrolleret vækst hurtigt at blive blandt branchens foretrukne EMS-udbydere i Danmark.
Vores forretningsgrundlag bygger på tæt og langsigtet samarbejde med kunden, høj kvalitet, stor fleksibilitet og præcis leveringsperformance.
Vore medarbejdere er veluddannet og rekrutteret blandt de dygtigste i branchen, og vi benytter kun velholdt og opdateret højteknologisk produktionsudstyr.
Vi forbedre løbende vore processer og produkter i bestræbelserne på at leve op til ændringer i kundernes behov. Det er vor målsætning at:

  • Det skal være let at være kunde hos Selektro.
  • Producere produkter der lever op til vore kunders specifikationer og forventninger.
  • At fremstå som en seriøs, troværdig og fleksibel samarbejdspartner.
  • Via vort kvalitetsstyringssystem at motivere den enkelte medarbejder til en aktiv indsats for at undgå fejl.
  • Via uddannelse, træning og information at sikre, at medarbejderne altid har den nødvendige viden til at løse deres arbejdsopgaver.
 

Vi forpligter os til:

  • At opfylde gældende lovkrav.
  • At give bemyndigede organer adgang til at inspicere produktions-, kontrol- og afprøvnings- samt oplagringsfaciliteterne og give det alle de nødvendige oplysninger herunder:
  • Dokumentation vedrørende kvalitetsstyringssystemet.
  • Kvalitetsregistreringer, herunder kontrolrapporter, prøvnings- og kalibreringsdata, rapporter vedrørende personalets kvalifikationer m.v.

Miljøpolitik

Selektros ledelsessystem sikrer løbende forbedringer og forebyggelse af forurening. Hvor det er muligt minimeres forbrug og udledninger.

Selektro vil reducere el-forbruget og tilstræbe, at flytte dele af elforbruget til lav-belastningstidspunkter.

Virksomheden overholder relevante lovkrav og bestemmelser.

 
 

Jeg er din kunderådgiver
Do you have a question or need help?

Ring til mig på + 45 96 57 25 69

Lene B. Svejgaard Account Manager

 

 

Jeg er ekspert indenfor Produktion
Do you have a question or need help?

Ring til mig på + 45 87 76 11 23

Tove B. Jensen Manager / Production Engineering Department

 

Untitled1.png

Selektro A/S er et danskejet selskab og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.

Vi tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Selektro A/S tilbyder et fuldt program af serviceydelser inden for blyfri produktion af elektronik.


Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og læs om spændende nyheder fra branchen.


TilmeldErhvervsvej 29-35
DK- 9632 Møldrup

TLF.: +45 8776 1100
FAX: +45 8669 2227

Se på kort


Følg os på LinkedinCopyright Selektro A/S 2016